Bistro / Catering: 510 231 546 | Imprezy okolicznościowe: 518 012 500 kontakt@sting-com.pl

Opinie

Poznaj opinie naszych klientów zamieszczone w mediach społecznościowych

Facebook

5.0

Ocena 5 na 5.
Na podstawie opinii 45 użytkowników.

Google

4.3

Ocena 4.3 na 5.
Na podstawie opinii 166 użytkowników.

Poniżej znajdziesz opinie opublikowane przez naszych klientów na firmowym profilu “Sting Sala Weselna” na Facebooku oraz recenzje zamieszczone w wizytówce “Sting Sala Weselna” w Google.

    review rating 0  Świetne przyjazne miejsce na wesele profesjonalna obsługa, jedzenie etc. goście byli bardzo zadowoleni polecam jak najbardziej. Pozdrawiamy ekipę z Sting :) Magda i Wiesiek

    thumb Wiesiek Zapała
    9/22/2019

    review rating 0  Polecamy na 100%. Pewne miejsce na organizację przyjęcia weselnego. Piękna klimatyczna sala, smaczne jedzenie w nadmiarze;) profesjonalna obsługa. I oczywiście rzetelna życiowa pomoc oraz rady Pani Ani od pierwszego spotkania, sprawiają, iż nie trzeba się niczym stresować, czy przejmować. Dziękujemy Jadzia i Mateusz.

    thumb Mateusz Zawadzki
    6/07/2019

    review rating 0  Polecam. Wystrój sali jest bardzo ładny bez potrzeby upiększania, pyszne jedzenie, obsługa bardzo miła i profesjonalna. Od pierwszego kontaktu z panią Anią do dnia wesela mieliśmy podaną pomocna dłoń. Pani Ania świetnie nam doradzała w wyborze menu weselnego i organizacji całej zabawy weselnej. Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego miejsca My jak i nasi goście. Dziękujemy całej ekipie pracującej tam.

    thumb Karol Kowalczyk
    3/06/2019

    review rating 0  29 września 2018 w Centrum Konferencyjno-Bankietowym Sting odbyło się nasze wesele. Chcielibyśmy podziękować Pani Annie oraz całej ekipie za pomoc w zorganizowaniu niesamowitego przyjęcia. Jedzenie było pyszne, porcje ogromne, generalnie nie do przejedzenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni;) Sala i wystrój przepiękne Pani Ania służy trafną radą, co ostatecznie przekłada się na niesamowity efekt końcowy. Słowa uznania należą się też ekipie obsługującej salę, która świetnie wywiązywała się ze swoich obowiązków, a do tego błyskawicznie reagowała na każdą naszą prośbę podczas wesela. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy. Na pewno będziemy polecać, a kto wie, może jeszcze kiedyś skorzystamy z usług przy innej okazji :) Pozdrawiamy!!! Marcela i Grzegorz

    thumb Marcela Urbanik
    10/23/2018

    review rating 0  Bardzo dziękujemy za świetną współprace z Panią Anią. Jesteśmy wdzięczni za pełen profesjonalizm, uczciwość oraz staranność w przygotowaniu naszego przyjęcia weselnego, za pyszne jedzenie które, zachwyciło nie tylko nas ale również i gości. Cudowna atmosfera lokalu, sumienna obsługa i 100% satysfakcji :)

    thumb Mariola Bugajska
    9/08/2018

    review rating 5  Dziękujemy za zorganizowanie Naszego przyjęcia weselnego :) Pełen profesjonalizm, super obsługa, pyszne jedzenie oraz wspaniały klimat :) Wszystkim którzy zastanawiają się nad wyborem tej sali w 100% POLECAMY! :)

    thumb Małgorzata Sewiło
    7/24/2018

    review rating 5  Rewelacyjny kucharz, który dba o pyszne jedzenie. Miła, sprawna i szybka obsługa. Podziękowania dla Pani Ani za profesjonalizm i życzliwość. Super miejsce na wesele. Gorąco polecam.

    thumb Bożena Rec
    5/26/2018

    review rating 5  Przepyszne jedzenie, fantastyczna, otwarta, profesjonalna obsługa, piękna sala, wspaniała współpraca z Panią Anią od początku do końca i cudowna atmosfera! :) wszystko zgodnie z ustaleniami :) Polecamy serdecznie Centrum Konferencyjno-Bankietowe Sting! Dziękujemy za pomoc w organizacji wesela! Dzięki zaangażowaniu personelu ten dzień był wspaniały :)

    thumb Katarzyna Pronobis
    5/09/2018

    review rating 5  Dziękujemy za pomoc w organizacji naszego najpiękniejszego dnia! Sala ma ogromny plus, bo wszystko dzieje się w jednym pomieszczeniu, nie trzeba się szukać ;-) jedzenie przepyszne i duże ilości. Lody truskawkowe prze-py-szne :-) Goście byli bardzo zadowoleni a my razem z nimi :-)

    thumb Agata Stępień
    4/18/2018

    review rating 5  Najpiękniejszy dzień a w zasadzie dni w naszym życiu. Piękne wspomnienia, niezapomniane emocje a to wszystko również dzięki takim miejscom. Dziękujemy całej ekipie za miłą współpracę, pyszne jedzenie, wystrój sali i Pani manager za uśmiech i dobre słowo.

    thumb Edyta Gąsior
    2/21/2018

    review rating 5  Dziękujemy za zorganizowanie naszego wymarzonego przyjęcia weselnego, jedzenie przepyszne! Polecamy

    thumb Oliwia Palenik
    2/07/2018

    review rating 5  Fajny klimat, pyszne jedzenie. Polecam :)

    thumb Katarzyna Górszczyk
    11/26/2017

    review rating 5  Przepiękna sala :) Obsługa bardzo miła :) Polecam każdemu :)

    thumb Sylwia Zasadnia
    8/17/2017

    review rating 5  Serdecznie dziękujemy za organizację i obsługę naszej uroczystości. Jedzenie przepyszne, sala bardzo ładna zarówno my jak i goście jesteśmy zadowoleni. Polecamy gorąco :)!!! Klaudia i Piotr.

    thumb Klaudia Szewczyk
    8/02/2017

    review rating 5  Pyszne jedzenie i bardzo miła obsługa :)

    thumb Karolina Gacek
    1/30/2017

    review rating 5  Wyśmienite jedzenie, piękna sala,miła atmosfera polecam każdemu!Jak wesele tylko w Stingu! :)

    thumb Kinga Wojciechowska
    11/21/2016

    review rating 5  Miałam przyjemność spędzić tam zabawę Sylwestrową,przemiła obsługa,smaczne i gustownie podane potrawy. Jednym słowem profesjonalizm w każdym calu.Z czystym sercem polecam ten lokal :)

    thumb Marija Magdalena Anja
    1/01/2016

    review rating 5  Moje wesele odbylo sie w tym miejscu 18.10.2014 roku perfekcja,rewelacja serdecznie polecam !! ;)

    thumb Edyta Puto-Szczypka
    9/04/2015

    review rating 5  Pyszne jedzenie. Imprezy w tym lokalu sa zawsze udane. Sala jest duza i co wazne nie ma schodow wiec jest bezpiecznie i wygodnie.

    thumb Zbigniew Bo
    9/09/2019

    review rating 5  Wspaniałe miejsce na imprezę rodzinną, ślub, chrzest.

    thumb Aga Orzeszek
    11/21/2016

    review rating 5  Piękna, duża sala bankietowa - imprezy z dużym rozmachem.

    thumb IJM
    10/13/2019

    review rating 5  Super, pyszne jedzenie, rewelacyjna organizacja ;)

    thumb Marta Kowalska
    10/13/2019

    review rating 5  Sala weselna Sting to cudowne miejsce na organizację wesela. Przepiękny wystrój, pyszne jedzenie i przemiła obsługa. Skwer znajdujący się obok sali pozwala na miły odpoczynek i relaks. Lokalizacja sali przy drodze głównej stanowi zaletę tego miejsca - goście bez problemu mogą trafić. Polecam serdecznie! :)

    thumb Natalia Guzik
    10/13/2019

    review rating 5  Rewelacyjna organizacja, pyszne jedzenie. Polecam!

    thumb Elzbieta Rogowska
    10/13/2019

    review rating 5  Na przyjęciu weselnym było bardzo dobre jedzenie.

    thumb Wojciech S
    10/13/2019

    review rating 5  Bardzo fajne miejsce na organizację wesela, ładny wystrój, okrągłe stoły, białe pokrowce, lustra robią klimat. Do tego dobra akustyka i przesmaczne jedzenie. Polecam.

    thumb Alicja Piwowarska
    11/06/2019
Wolne terminy
Ostatnie wolne terminy wesel 2020:
14 listopada | 28 listopada | 5 grudnia

Ostatnie wolne terminy wesel 2021:
29 maja | 26 czerwca | 17 lipca | 24 lipca
14 sierpnia | 25 września | 9 października

Przyjęcia okolicznościowe 2020:
Duża sala: 25 października
8 listopada | 15 listopada

Mała sala: 18 października
24 października | 21 listopada

Przyjęcia komunijne 2021:
2 maja | 30 maja