| Muzyka na żywo: Zespół Muzyczny Tacy Sami
| Menu:
- Krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym
- Polędwiczki wieprzowo-drobiowe w sosie śmietanowym
- Kluski śląskie
- Surówka
- Deser lodowy
- Bogracz z kluseczkami
- Zimna płyta:
- półmisek mięs i wędlin
- 2 sałatki
- galaretki
- nuggetsy
- Stolik deserowy
- Stolik z ciastami i owocami
- Alkohol:
- wódka Ogiński – 2 butelki na stolik
- dodatkowa wódka, piwo, wino – możliwość zakupu u kelnerów
| Cena: 140 zł / osoba
| Data: 23.11.2019 r. – rozpoczęcie o godzinie 20:00
| Bilety: do nabycia codziennie od 10:00 do 20:00 w Sting Bistro & Catering
| Rezerwacja: 518 012 500
You must be logged in to post a comment.